Roverlaget

Bålkos ved Tretjenna

Amøbe roverlag

Man blir tatt opp som rover den sommeren man blir ferdig med ungdomskolen.

Amøbe roverlag er verdens beste roverlag med store variasjoner i deltakelsen:) Noen studerer, noen jobber, noen driver dank mens de fleste går på videregående skole. God norsk ungdom med andre ord. Vi er 14 medlemmer men stort sett møter bare 4-8 av oss på de forskjellige arrangementene.

Vi holder jevnlig kontakten gjennom forskjellige møter og turer året igjennom. De siste årene har vi pleid å reise på turer der vi sover ute både sommer som vinter. Det betyr ikke at vi har problemer med å slå oss til ro på en hytte. Midtvinters går nemmelig turen som regel innendørs. En gang i året arrangerer vi også ROLP «Rovernes Offisielle Lanparty». En helg i året med bare sosial spilling og filmtitting. Annenhver sommer prøver vi også å komme oss en tur på enten landsleir eller kretsleir.

For å bli tatt opp som fullverdig medlem i amøbe roverlag må man først gå ett år som virus. Deres oppgave er å gå rundt å se opp til amøbene samt ønske å bli det en vakker dag. Når et år er gått får virusene muligheten til å bli amøbe gjennom en ukjent opptaksprøve.