Pinsetur 18.-21. mai til Tredalen (Hvaler)

Pinsetur 18.-21. mai til Tredalen (Hvaler)

Årets pinsetur blir et samarbeid med gruppene i Toppen av Romerike. Turen går til Norges speiderforbunds leirsted på Hvaler, Tredalen . Stedet ligger idyllisk til med strandlinje til sjøen, og er et godt utgangspunkt for utforsking av fjæresteinen, fisking, padling og så videre. 

Da vi har god plass er det åpnet for at også Bevere og Flokken kan være med på turen , men da med foresatte. Foresatte til Speidere og Rovere kan selvsagt også være med! Det blir en «familiecamp».


Påmelding på nett innen 13. mai (link her )

2018-05-18 Pinsetur Tredalen

Det blir en «familiecamp» på en egen slette hvor det blir litt roligere for de minste og de eldste.Vi oppfordrer til at så mange så mulig blir med på en hyggelig familieutflukt med speiderne. Vi disponerer også ett hus hvor det vil være mulig å trekke inn dersom naturen byr på for mye motstand, men soving må foregå ute.

Telt, soveposer, liggeunderlag og (alt) annet utsyr kan lånes på BUA i nes (link ). Alle soveposer lever ut nyvasket, og utstyret er gått gjennom før hvert utlån!

Avreise: Fra Årnes fredag 18. mai klokken 17:00 , vi ankommer leirstedet rundt 19:30

Hjemreise:  Mandag 21. mai klokken 14:00 fra Tredalen , ankomst Årnes ca 16:30

Transport: Vi er 100% avhengige av hjelp med transport.

Kostnad:Turen koster 500 kroner pr speider. Det dekker mat og leie av stedet. Utover speideren koster det 200 kroner pr foreldre/søsken, dog ikke mer enn max 1000 kroner pr familie.