Juletur og Årsfest!

Juletur og Årsfest!

Tid:            lørdag 9. desember og søndag 1o. desember

Sted:          Haga samfunnshus

Beverne

Møter lørdag kl. 11:00 med en foresatt som vanlig. Ta med matpakke for lunsj lørdag. Det er aktivitet frem til 15:00 denne dagen. Beverne med familie møter også søndag til årsfest.

Flokken og troppen

Oppmøte lørdag kl. 11:00, ta med matpakke for lunsj lørdag. Alle kan overnatte, og bli til årsfesten er ferdig.

Påmelding på nett: link


2017-12-09 Juletur og Årsfest

Vi skal forberede til jul; lage julemat, bake julekaker, lage julepynt og så videre. Og på lørdags kvelden skal vi spise og kose oss og feire førjul.

Ta med overnattingsutstyr, ren og nystrøket speiderskjorte med skjerf, forkle, kjevle, pepperkakeformer, to typer pålegg. Ta gjerne med nisselue. Vi pynter oss litt til middag lørdag.

Turen koster kr 100,- (ikke for bever).

Årsfesten er søndag 10. desember fra 15:00 til 18:00

Vi samles på Haga samfunnshus for vår vanlige avslutning på året. Speidere, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og andre er hjertelig velkomne for litt sosial hygge med kaffe/brus og kaker.

Det blir opptak av nye speidere, og de får utdelt merkene de har tatt denne høsten. Speiderne har også litt underholdning til oss.

I tillegg til det vi skal lage i løpet av helgen tar alle med seg til felles smørbrødbord (husk å ikke smøre med enn ca det dere selv spiser), og litt kake. Husk glass og asjetter.